...
Skip Navigation Links
Esta web utiliza cookies técnicas de personalización y de análisis, propias y de terceros, para anónimamente facilitarle la navegación y analizar estadísticas del uso de la web

ACEPTAR
MÁS INFORMACIÓN
AVANT GRUP - AUTOCARS CANALS
Autocars Canals forma part del grup de transport Avant Grup que va ser fundada a Barcelona l'any 2002, fruit de la integració empresarial de les companyies Canals i Bardet; dues empreses familiars amb més de 70 anys d'experiència en el transport de viatgers.

Avant Grup constitueix una nova plataforma logística integral de serveis, que neix amb la vocació d'atendre la demanda del mercat internacional amb destinació a Barcelona i Europa.

Aquesta nova proposta integral per a les empreses del grup de transport, inclou un innovador sistema de gestió informàtic, que permet la contractació on line i l'autogestió dels serveis. Una moderna flota equipada amb els més avançats sistemes de seguretat i confort, conduïda per experts professionals i que amb més de 180 vehicles en 4 bases operatives, per donar solució eficaç a qualsevol gran operativa de serveis locals en el marc de congressos i esdeveniments, circuits internacionals o mobilitat de persones i ajustada a qualsevol necessitat.
AVANT GRUP - AUTOCARS CANALS
Autocars Canals forma part del grup de transport Avant Grup, que va ser fundada a Barcelona l'any 2002, fruit de la integració empresarial de les companyies Canals i Bardet; dues empreses familiars amb més de 70 anys d'experiència en el transport de viatgers.

Avant Grup constitueix una nova plataforma logística integral de serveis, que neix amb la vocació d'atendre la demanda del mercat internacional amb destinació a Barcelona i Europa.

Aquesta nova proposta, integrada en les tres companyies del grup de transport,  inclou un innovador sistema de gestió informàtic, que permet la contractació on line i l'autogestió dels serveis. Una moderna flota equipada amb els més avançats sistemes de seguretat i confort, conduïda per experts professionals i que amb més de 180 vehicles en 4 bases operatives, per donar solució eficaç a qualsevol gran operativa de serveis locals en el marc de congressos i esdeveniments, circuits internacionals o mobilitat de persones i ajustada a qualsevol necessitat.
RESPECTE PEL MEDI AMBIENT
Barcelona, Viajes, pasajeros Bus, Coach, autocar
Es la nostra preocupació un desenvolupament sostenible per una millor qualitat de vida.
  • Millora de l'eficiència energètica
  • Desenvolupament d'una tecnología intel.ligent
  • Reducció de l'ús dels recursos energètics
  • Generar activitat econòmica sostenible
INNOVACIÓ
Barcelona, Viajes, pasajeros Bus, Coach, autocar

Apliquem les noves tecnologies com a eina de treball i un departament informàtic propi s'encarrega de desenvolupar els nostres programes de gestió que ens aporten una informació molt detallada, constant, i permet augmentar la nostra capacitat de resposta.

AVANÇATS EN SEGURETAT
Barcelona, Viajes, pasajeros Bus, Coach, autocar
Entenem que hi ha coses amb les quals no s'hi pot jugar i ens adelantem en en normatives de seguretat, ja sigui per a la nostra tranquil.litat o per la dels nostres clients. Equipem els vehicles amb els més avançats sistemes de seguretat i confort.
FORMACIÓ PERMANET
Barcelona, Viajes, pasajeros Bus, Coach, autocar
La companyia elabora anualment uns plans de formació del personal, ja sigui de l'àrea tècnica o de conducció, per adquirir nous coneixements i millorar en la gestió per una banda i adquirir més pràctica o experiència en altres tipus de conducció més segura, ecològica o en situacions extremes
© Copyright Autocares Canals, S.A.Tots els drets reservats.