...
Skip Navigation Links___INICI___SERVEIS___ENTITATS ESPORTIVES I CULTURALS
Esta web utiliza cookies técnicas de personalización y de análisis, propias y de terceros, para anónimamente facilitarle la navegación y analizar estadísticas del uso de la web

ACEPTAR
MÁS INFORMACIÓN
ENTITATS ESPORTIVES I CULTURALS
- ENS DIVERTIM AMB TU -
Col.laborem i assessorem a les diferents entitats esportives, agrupacions Culturals en la planificació dels seus desplaçaments.
L'estudi del calendari de sortides ens permet valorar amb els nostres clients les solucions tècniques i econòmiques més adequades per al desenvolupament de la seva activitat. Vehicles ajustats a les necessitats de cada sortida, amb més espai entre butaques per gaudir de més comoditat en desplaçaments de llarg recorregut.
ENTITATS ESPORTIVES
Barcelona, Viajes, pasajeros Bus, Coach, autocar
Suport i col.laboració en la organització de les sortides i desplaçaments del calendari de competició de cada temporada. La combinació i optimització de les necessitats de transport de cada entitat i cada equip fa que puguin gaudir de la millor oferta de transport per cada temporada. Àmplia experiència en la gestió d'esdeveniments esportius
ENTITATS CULTURALS
Barcelona, Viajes, pasajeros Bus, Coach, autocar
Les necessitats de mobilitat de les entitats culturals queden cobertes amb la nostra àmplia i moderna flota de vehicles de diferents capacitats, ja sigui per sortides lúdiques, d'esbarjo o de familiarització amb el territori.
© Copyright Autocares Canals, S.A.Tots els drets reservats.