...
Skip Navigation Links___INICI___SERVEIS___DMC MEETING AND CONGRESS
Esta web utiliza cookies técnicas de personalización y de análisis, propias y de terceros, para anónimamente facilitarle la navegación y analizar estadísticas del uso de la web

ACEPTAR
MÁS INFORMACIÓN
DMC MEETING & CONGRESS
- EXPERIÈNCIA I PROFESIONALITAT -
Posem a la seva disposició un equip de professionals experts en la gestió i organització de la logística i transport per MICE.

Barcelona en una de les principals ciutats organitzadores d'aquest tipus de trobades. Cada any milers de professionals de tot el món que assisteixen a congressos com la World Mobile Congress, de la qual aquesta ciutat és cabdal; Fires específiques com l'EIBTM o centenars de reunions, esdeveniments esportius de gran calibre i incentius, utilitzen cada any els nostres serveis.
Una flota moderna, amb una proposta estètica elegant i diversa, conduïda per un equip de conductors professionals i en contínua formació, garanteixen l'èxit de cada esdeveniment.
En tots els esdeveniments, Avant Grup designa un Project Manager que dóna suport a l'organització, coordinant personalment amb el nostre client el desenvolupament de totes les operatives
FIRES - CONGRESSOS - CONVENCIONS
Barcelona, Viajes, pasajeros Bus, Coach, autocar
Organització i planificació de la lógistica de transport per la movilitat dels assistents a firas, congressos y grans esdeveniments.
GRANS ESDEVENIMENTS
Barcelona, Viajes, pasajeros Bus, Coach, autocar
Una llarga experiència en l'organització del transport per tot tipus d'esdeveniments, en col.laboració amb les més importants agències de MICE de la nostra ciutat i de tot el món.
INCENTIUS
Barcelona, Viajes, pasajeros Bus, Coach, autocar
Una amplia i moderna flota de vehicles de diferents capacitats, amb tots els avenços en seguretat i confort per un viatge d'incentiu, en el que cada detall compte per gaudir d'una bona experiència de la destinació escollida.
SEMINARIS - CONFERÈNCIES
Barcelona, Viajes, pasajeros Bus, Coach, autocar
Cuidem amb tot detall del trasllat i desplaçament tant dels assistents a seminaris i conferències com dels ponents que hi intervenen. Coordinem tota la operativa de transport tant en vehicles privats com en autocars de gran capacitat.
© Copyright Autocares Canals, S.A.Tots els drets reservats.