...
Skip Navigation Links___VEHICLES___ULTIMES INCORPORACIONS
Esta web utiliza cookies técnicas de personalización y de análisis, propias y de terceros, para anónimamente facilitarle la navegación y analizar estadísticas del uso de la web

ACEPTAR
MÁS INFORMACIÓN
NOVES ADQUISICIONS
- L'EXCEL.LÈNCIA COM A GARANTIA D’ÈXIT -
Fusió perfecta entre luxe y funcionalitat. El diseny innovador i equipament d’última generació proporcionen a aquests vehicles una categoria superior.
Els nostres Microbusos i Autocars de luxe envolten als passatgers en l’emoció de l’exclusivitat. Revolucionem el concepte del transport, fent que l’experiència pugui superar totes les expectatives dels passatgers.
MAGELYS
Barcelona, Viajes, pasajeros Bus, Coach, autocarFINS A 54 PLACES
Luxós i contemporani a la vegada, han volgut ver d'aquest model un gran vehicle turístic.
Magelys disposa entre un 30 i un 45%% més de superfície de vidre que els altres vehicles. El camp de visió augmenta en més d'un terç, i a les dues terceres parts del vehicle hi ha finestra addicional al sostre. Per tant, el passatger gaudeix plenament del paisatge i del seu entorn amb un angle de visió superior.
MERCEDES TOURISMO
Barcelona, Viajes, pasajeros Bus, Coach, autocarFINS A 54 PLACES
El nou Mercedes Tourismo ofereix, a cada quilòmetre, un grau molt elevat de confort a tots els seus passatgers.
La responsabilitat obliga. Es per aquest motiu que Mercedes Benz persegueix la visió d’una conducció sense accidents. El concepte de seguretat integral de la marca de Stuttgart contribueix decisivament a la seva realització.
MAGO 2
Barcelona, Viajes, pasajeros Bus, Coach, autocarFINS A 28 PLACES
Els nous Mago2 ofereixen capacitat i confort per als 32 passatgers, en amplia butaca de pell i reclinable. Aquest vehicle de luxe disposa d'un equipament amb tots els detalls de confort com DVD, cafetera, taules i moble bar per fer de cada trajecte una nova experiència.
Amb tapisseria de pell i acabats de gran qualitat tant fora con a l'interior del vehicle, han convertit el nou Mago2 en un referent com a Midibús V.I.P. Un vehicle que ha estat premiat al 2013 com a millor microbús.
© Copyright Autocares Canals, S.A.Tots els drets reservats.