...
Skip Navigation Links___VEHICLES
Esta web utiliza cookies técnicas de personalización y de análisis, propias y de terceros, para anónimamente facilitarle la navegación y analizar estadísticas del uso de la web

ACEPTAR
MÁS INFORMACIÓN
FLOTA
- VEHICLES D'INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA -
Gaudeix del confort, seguretat i elegància de la flota de vehícles més moderna de Barcelona. Totes les nostres unitats han estat acuradament seleccionades entre els fabricants més importants i prestigiosos: IRISBUS, MERCEDES, VOLVO, .
De diferents capacitats i dissenys innovadors tant en el seu interior com a l'exterior, garanteixen un viatge confortable i segur per els nostres clients. Una renovació permanent de flota permet oferir una antiguitat mitjana inferior als 4 anys.

Més de 180 unitats que van des del pràctic microbús de 13 places fins a una de les més sofisticades propostes amb 72 places en un vehicle amb tres eixos.. També pots gaudir, amb petició i reserva prèvia, dels nostres vehicles MAGELYS amb sostre panoràmic.
ESTÀNDAR LUXE
Barcelona, Viajes, pasajeros Bus, Coach, autocarFINS A 54 PLACES
Tant per a transport regular com discrecional i receptiu per a grups turístics, disposem d'una àmplia i moderna flota de vehicles equipats acuradament amb els sistemes de seguretat, confort més avançats, amb multitut detalls per a la comoditat dels nostres clients. Com a dada més significativa, podem destacar una antiguitat mitjana inferior als 4 anys.
BERLINES I MONOVOLUMENS
Barcelona, Viajes, pasajeros Bus, Coach, autocarFINS A 8 PLACES
Avant Grup-Autocars CANALS posa a disposició dels clients un servei exclusiu en el lloguer de luxoses berlines i vans d'alta gamma amb conductor. Oferim una àmplia flota de vehicles tant pels seus desplaçaments turístics com en viatges negocis.
MICROBUSES
Barcelona, Viajes, pasajeros Bus, Coach, autocarFINS A 35 PLACES
Vehicles amb capacitats variables des de les 10 a les 35 places, equipats amb els més moderns sistemes de seguretat i confort:  Climatització, equip de sò i megafonia, GPS, nevera i algunes de les unitats amb nevera. 
La flexibilitat i agilitat que aporten aquests vehicles de tamany més petit, és una proposta perfecta per a grups reduïts ...
VEHICLES ADAPTATS PMR
Barcelona, Viajes, pasajeros Bus, Coach, autocarFINS A 54 PLACES
Avant Grup-Autocars Canals ofereix vehicles especialment adaptats als passatgers amb mobilitat reduïda. La nostra companyia assumeix com a compromís essencial la prestació d'un servei de qualitat que garanteixi que totes les persones puguin gaudir de transport de vacances o turístic en les millors condicions de comoditat i seguretat.
© Copyright Autocares Canals, S.A.Tots els drets reservats.